Hvor meget koster en tatovering?

Hvor meget koster en tatovering?

En tatovering er et unikt kunstværk, og sådan sælges de også hos landets mange tatovører. Derfor ser man også sjældent, at tatovører fører generiske priser på deres tatoveringer. Nedenfor finder du dog en guide til, hvad du nogenlunde kan forvente prismæssigt, samt hvad du bør gøre dig af overvejelser i forhold til prisen på din næste tatovering.

Når du har brugt penge på en flot tatovering, er det essentielt at du passer på den. Med aftercare kan du sikre at kvaliteten bliver så god som muligt.

Prisen på tatoveringer reguleres efter tatovørens erfaring

Som så meget andet her i livet er der også kvalitetsforskel, når det kommer til tatoveringer. Det er klart, at en tatovør med 20 års erfaring har nogle færdigheder, som en med fem ikke har tillært sig endnu. Dette betyder selvfølgelig også, at priserne reguleres herefter. Det er kun en naturlig ting. 

Derfor kan man sige, at der overordnet set er fem kategorier af tatovører:

  • Elever/nybegyndere.
  • Tatovører med 3-5 års erfaring.
  • Tatovører med 5-10 års erfaring.
  • Tatovører med 10+ års erfaring.
  • Populære tatovører. 

Inden for tatoveringsbranchen skaber man sig et ry. God omtale betyder flere kunder, og folk taler naturligvis sammen, når de skal have anbefalet en dygtig og professionel tatovør. De fem kategorier opstillet ovenfor bestemmer, hvilken timepris en tatovør kan tillade sig at tage. En elev vil normalt tage en timepris på 500-800 kr., hvorimod en populær og veletableret tatovør tager en minimumspris på ca. 1200 kr. i timen.

Skal du have lavet sleeve eller andre større motiver?

Herefter kan man selv begynde at regne på det. Skal du f.eks. have lavet et fuldt sleeve, kan du godt forvente, at det tager op imod 30-60 timer at få lavet. Hvis du skal have lavet større motiver – såsom et sleeve – er det en god idé at snakke med din tatovør. Jo større og mere krævende din tatovering skal være, desto større chance er der også for, at du kan få en rabat på den samlede pris. Det kan også være en ide at kigge på forskellige muligehder for bedøvelsescreme, for at oplevelse bliver så smertefri som muligt.

Ønsker du en objektiv vurdering på din næste tatoverings pris? Så kontakt os

Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, men også hvis du har et generelt spørgsmål angående tatoveringer. Det kunne f.eks. være i forhold til priser. Vi kan naturligvis ikke give dig en helt konkret pris, idet kun din tatovør kan det. Men vi kan give dig en fornemmelse af, hvor dyrt vi tænker, det bliver. Denne pris kan du tage med i bagagen, når du forhandler prisen på din næste tatovering. 
Du kan skrive en mail til os på info@painfree-cream.com , og så vender vi senest tilbage inden for 24 timer. Oftest vender vi allerede tilbage inden for én time. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tilbage til Toppen
Luk Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.